loader
Jeg ble intervjuet!
Jeg ble intervjuet!

Jeg ble intervjuet! 20. september 2016

Jeg ble kontaktet av www.lutify.me i Sommer, hvor de lurte på om jeg kunne svare på noen spørsmål rundt midt siste prosjekt for Dina-Stiftelsen. Lutify er et selskap som utvikler og videreselger såkalte «3DLUTs» (Lookup tables). Veldig enkelt forklart, en «LUT» forandrer på fargeinformasjonen i bildet. Jeg er ingen colorist å er veldig glad for at det finnes selskaper som Lutify.me som forenkler fargegraderingen. Dette gjør at jeg relativt kjapt kan levere et visuelt penere sluttprodukt.

På bildet øverst i saken, ser du bildet rett utifra kameraet. I dette tilfellet ble bildet skutt med Sony FS700 i SLOG2, som er en relativt flat profil som gjør at bildet fremstår som grått. Grunnen til at man skyter i SLOG2 er for å fange mest mulig detaljer både i skygger og høylys. De aller fleste kameraene idag har «flate» bildeprofiler man kan bruke på opptak. På det nederste bildet har jeg brukt Lutify.me sine 3DLUTs for å korrigere bildet slik at man får mer kontrast og farge.

Intervjuet av meg kan du lese under, ved å trykke på vedlagt link.

 

 

Going behind the scenes of a TV promo for a humanitarian organisation

pergunnar

# # # # # # # # # # # # # #

  1. Krystal • 24. oktober 2016

    I was struck by the hoetnsy of your posting


Legg igjen en kommentar

© 2016 Philm Filmproduksjon tm