Visjon - Philm filmproduksjon
16094
page-template-default,page,page-id-16094,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 
DE TRE H´ENE
Hensikt

En god film skal ha en Hensikt. Vi utfordrer kunden til å tenke nøye gjennom dette. I en verden som er full av støy er det nemlig viktig å spisse seg slik at man skiller seg ut. Hos oss – skal alt ha en hensikt, uansett mål.

Helhet

I Philm Filmproduksjon er vi genuint lidenskapelige for filmproduksjon. Derfor finner du kun dedikerte og sultne filmskapere hos oss. Det samme gjelder våre nøye utvalgte samarbeidspartnere som vi stoler på. Vår lidenskap bringer oss til kalde, øde plasser midt på natten. Gjerne etter 15 timer med opptak. Stadig terping på klipp. Ekstraturer innom lydstudio for å ta opp lyd-effekter. Listen er lang. Men hvorfor? Fordi vi er opptatt av Helhet. Det er nemlig de «små detaljene» som gjør at en film går fra å være «bra» til «fantastisk».

Husk

Vi skal alltid levere filmer som vi er stolte av. Vi skal være det filmproduksjonsselskapet vi selv ville anbefalt til venner. Mye av grunnen til det skal være vårt fokus på at filmene våre skal bli Husket. En filmproduksjon er en investering. Men et klokt hode ønsker at investeringen skal gi avkastning. Så alt etter hvilken Hensikt filmen skal løse – arbeider vi aktivt for at filmen skal løse denne. Dette arbeidet handler om: Hvor, når og hvordan du publiserer.